Uspostavljena stidljivo

Naša stranka: ''Postojeća autobusna linija ne odgovara potrebama građana''

''Kako to u Mostaru često biva, uvijek postoje određeni propusti''.
Vijesti / Politika | 21. 01. 2022. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naša stranka se u Mostaru još od 2015. godine zalagala za gradsku autobusnu liniju koja bi prolazila kroz cijeli grad, ne mareći za imaginarnu liniju etničke podjele. Takva linija, u dužini od sedam kilometara, konačno je uspostavljena'', stoji u priopćenju Naše stranke.

Ipak, prema riječima Marka Vračevića, člana Gradskog odbora Naše stranke Mostar, ''dosta stidljivo'':

"Glede uspostave nove linije javnog prijevoza Grada Mostara, prije svega, neophodno je pohvaliti zainteresiranost Grada da se nakon dugogodišnje želje Mostaraca i Mostarki uspostavi jedna ovakva linija. Kako to u Mostaru često biva, uvijek postoje određeni propusti. Naime, veliki broj građana i građanki nisu upoznati s ovom linijom. Smatram da MO BUS ozbiljno treba poraditi na pitanju informiranja građana o ovoj temi'', kazao je Vračević.

''Također, postojeća relacija ne odgovara u potpunosti potrebama građanki i građana. Bilo bi idealno kada bismo imali relaciju Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta Džemal Bijedić. Kad već povezujemo grad autobusnim linijama, bilo bi lijepo povezati mlade barem na ovakav simboličan način. Studenti Univerziteta Džemal Bijedić nemaju autobusno stajalište u blizini kako bi, na primjer, došli do Narodne knjižnice HNŽ-a u Kosači na Rondou'', zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close