Inicjative se izdvojile

Naša stranka ne ide na sastanak ujedinjenja ljevice

"Na večerašnjem sastanku Predsjedništva Naše stranke odlučeno je da naši predstavnici neće ići na sastanak oko ujednjenja ljevice".
Vijesti / Politika | 20. 03. 2018. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Naše stranke, Tarik Haverić potvrdio je da predstavnici Naše stranke neće ići na sastanak o ujedinjenju ljevice, što je odluka nakon sastanka.

"Na večerašnjem sastanku Predsjedništva Naše stranke odlučeno je da naši predstavnici neće ići na sastanak oko ujednjenja ljevice".

"Ne vidim nikakve stranke, da jedna socio-liberalna stranka, kakva je naša, ide na sastanak socijaldemokratskih stranaka - koje same oko toga ne mogu da se usuglase", izjavio je Haverić.

"Bilo je dovolno vremena, sad je knap, podržavali smo ideju ujedinjenja stranaka ljevice, koje bi sa Našom strankom napravili jak građanski blok. Lopta nikada nije bila na našem polju. Dali smo vremena za inicijative, izjalovile su se. Svaki put kada smo pokretali akcije, kao što je za izbor gradonačelnika, zajedničkog kandidata za Predsjedništvo, a ne da svako izađe sa svojim prijedlogom. Nije ništa uspjelo. Izgubili smo strpljenje", izjavio je Haverić.

Kazao je da Naša stranka ne želi sudjelovati u nečemu "što se pretvara u rat priopćenjima i izvjestan medijski cirkus".

"Odluka Predsjedništva Naše stranke je jednoglasna", izjavio je Haverić.

Naša stranka trebala se sastati sa Demokratskom frontom, ali su ih zamolili da se sastanak prolongira nakon sjednice Predsjedništva Naše stranke. Inače, sastanak oko ujedinjenja ljevice najavljen je za sutra, 21. ožujka u 12:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close