Lokalni izbori 2024.

Narod i pravda i Naša stranka - mogući koalicijski parneri u Mostaru

Narod i Pravda Mostar će, kako dodaju, održati i dodatne sastanke sa drugim političkim subjektima
Vijesti / Politika | 28. 05. 2024. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narod i pravda (NIP) i Naša stranka Mostar održali su sastanak na kojem su usuglasili stavove, priopćeno je jutros iz NIP-a.
 
''Imajući u vidu činjenicu da su lokalni izbori 2024. godine u Mostaru sve bliže, a i rokovi koje je odredili Središnje izborno povjerenstvo za prijavu koalicija, Narod i pravda žele transparentno obavijestiti javnost i naše članove da je večeras održan sastanak sa rukovodstvom Naše stranke u Mostaru'', priopćeno je iz NIP-a, koji navodi da žele jasno iznijeti u javnost informacije o mogućim koalicijskim partnerima u Mostaru.
 
''Sastankom stavovi NIP-a u Mostaru i Naše stranke dodatno su usuglašeni, a što bi u konačnici moglo doprinjeti i eventualnom dogovoru ove dvije stranke o zajedničkom nastupu na izborima'', naveli su. 
 
Narod i Pravda Mostar će, kako dodaju, održati i dodatne sastanke sa drugim političkim subjektima u Mostaru koji će, kako kažu, raditi sve suprotno od onoga što rade vladajuće stranke u Mostaru zadnjih tridesetak godina.
 
''Mi nećemo ulaziti u nikakve dogovore s onim strankama ili pojedincima kojima je interes za trošenjem proračuna i raspodjelu pozicija važniji od interesa građana Mostara'', naveli su iz NIP-a.
Kopirati
Drag cursor here to close