Izviđačka karavana

Mostarski susreti 2013.: Izviđači vladali Mostarom

Vijesti / Politika | 27. 04. 2013. u 14:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski savez izviđača organizirao je 'Mostarske susrete 2013.' odnosno veselu olimpijadu. U Mostaru su stigla djeca iz drugih gradova BiH, ali i bliže regije.

Nakon uvodnog programa u kojem su nastupile plesne grupe iz Mostara Plesni studio "Flash", Plesni studio "B-Dance", "Mostarske Mažoretkinje", vokalno plesna grupa "B-stars", te zbor JU OŠ "Mujaga Komadina".

Poslije plesnog dijela programa održano je postrojavanje izviđača, te podjela u grupe i izvršavanje zadataka. Uspješno natjecanje svim okupljenim izviđačima poželio je na službenom otvaranju Jakiša Stančić predsjednik Saveza izviđača Grada Mostara.

"Mostarski susreti" su izviđačko natjecanje koje je podijeljeno u dvije kategorije. Za one najmlađe, poletarce i pčelice održava se "Vesela olimpijada" dok za nešto starije tu je Izviđački višeboj.

U nedjelju, mostaski izviđači, zajedno sa ostalim izviđačima iz Bosne i Hercegovine odlaze na Boračko jezero.

"U nedjelju će se raditi na uređenju svojih tabora na Boračkom jezeru, u sklopu prirema za ljetovanje. To će biti jedna radno-rekreativna nedjelja", rekao je predsjednik SIGMO-a Jakiša Stančić.

Kopirati
Drag cursor here to close