Ljubo Bešlić

Mostarski gradonačelnik osudio ubojstvo vlasnika poduzeća ''Moj taxi''

Vijesti / Politika | 20. 10. 2015. u 09:16 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) Ljubo Bešlić osudio je jučerašnje ubojstvo Božidara Cicmila, vlasnika tvrtke "Moj taxi".

"Svi smo zgroženi ovim svirepim ubojstvom koje se dogodilo u Mostaru, posebice jer se ono dogodilo u jutarnjim satima u stambenom naselju.

Očekujemo da će nadležne institucije, MUP HNŽ-a i Tužiteljstvo HNŽ-a, upoznati javnost o cijelom slučaju i učiniti sve kako bi se počinitelj ili više njih što prije otkrili i kaznili za ovo brutalno ubojstvo i ranjavanje vozača ubijenog", navodi se u Bešlićevom priopćenju za javnost.

Bešlić očekuje da mjerodavne institucije poduzmu napore i dodatno preventivno djeluju kako se ovakvi nemili događaji, koji uznemiruju javnost, ne bi ponovili i kako ne bi bila ugrožena sigurnost sugrađana.

Dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije je također najoštrije osudio svirepo ubojstvo Božidara Cicmila, vlasnika tvrtke „Moj taxi“, koje se jučer dogodilo u Mostaru.

U priopćenju predsjednik Herceg ističe, također, kako je nakon saznanja o ubojstvu, odmah stupio u kontakt s ovlaštenima i pozvao ih na poduzimanje žurnih koraka na rasvjetljavanju događaja koji je uznemirio, ne samo građane Mostara i HNŽ, nego i šire regije.

Na poseban način izrazio je duboku zabrinutost zbog činjenice kako se ubojstvo dogodilo u jutarnjim satima u vrijeme kada su gradske ulice pune ljudi.

''Još jedanput, odlučno pozivam ovlaštene institucije, prije svih, Ministarstvo unutarnjih poslova i Tužiteljstvo HNŽ, da u najkraćem roku otkriju i liše slobode počinitelje ovoga i drugih zločina koji remete sigurnost građana Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije'', stoji na kraju priopćenja predsjednika Hercega.

Kopirati
Drag cursor here to close