Sjednica mladeži

Mladež HDZ-a: Mladi trebaju biti glavni pokretač društvenih promjena

Tijekom sjednice razgovaralo se o koordiniranom djelovanju i radu svih razina Mladeži HDZ-a BiH.
Vijesti / Politika | 12. 11. 2017. u 17:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH održana je u subotu u Livnu, na kojoj su razmatrana aktualna pitanja vezana za položaj mladih u BiH.

Tom prigodom članovi Predsjedništva Mladeži istaknuli su kako upravo mladi trebaju biti glavni pokretač društvenih promjena te najavili inicijative na svim razinama u cilju poboljšanja položaja mladih osoba iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Tijekom sjednice razgovaralo se o koordiniranom djelovanju i radu svih razina Mladeži HDZ-a BiH.

Usuglašeno je kako organiziranim radom i kohezijskim djelovanjem svih stranačkih tijela, Mladež HDZ-a BiH ima obavezu biti glavni inicijator promjena, osobito u sredinama gdje je položaj hrvatskog naroda ugrožen.

Članovi Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH naglasili su kako su zajedništvo, rad i edukacija glavni mehanizmi opstanka mladih i hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Predsjedništvo Mladeži ocijenilo je pozitivnim dosadašnji angažman Mladeži HDZ-a BiH i u cijelosti iskazalo podršku predsjedniku Mladeži HDZ BiH Mariu Mikuliću, navodi se u priopćenju iz Mladeži HDZ-a BiH.

Na kraju radnog dijela sjednice, Predsjedništvo Mladeži je jednoglasno izabralo Martinu Ćorluku za v.d. tajnika za Međunarodnu suradnju Mladeži HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close