Na izborima

Mladen Ivanić vjeruje da će pobijediti Milorada Dodika

Ivanić smatra da će dominirati izborima u listopadu, a narod ima šansu da bira između dvije opcije.
Vijesti / Politika | 30. 05. 2018. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Ivanić vjeruje da će građani od dvije opcije na izborima – izabrati pravu.

Kazao je kako Dodik i on imaju svoju političku težinu. Smatra da će dominirati izborima u listopadu, a narod ima šansu da bira između dvije opcije.

''Ja ću se zalagati za stabilnosti, normalnost i smirenost, a Dodik stilom kojim radi proizvodi neizvijesnost i rizik. Vukota Govedarica i ja zajedno s ljudima ćemo pobijediti'', rekao je Ivanić gostujući u Dnevniku TV1.

Dodao je da svoju retoriku neće mijenjati i da se sa Dodikom neće natjecati u teškim i neprimjerenim izjavama.

''Na prošlim izborima dobio sam više glasova i od Dodika, a nisam imao ništa od spektakularnih poteza. Čuvat ću dignitet mog političkog protivnika, ne da vrijeđam i da se takmičim u bljuvotinama. Iznosit ću stavove za koje se zalažem, a to je jednostavna politika. Republika Srpska sa mnom je sigurna. Pokazao sam da znam braniti interese RS i da ne pravim konflikt'', kaže Ivanić, a prenosi Dnevni avaz.

''Govedarica predstavlja običnog čovjeka. Predstavlja one koji nemaju bogate roditelje i znam da će se Govedarica zalagati da se običnom čovjeku pruži mogućnost da uspije. S druge strane je arogantna osoba koja je kopija svoga šefa i koja pokušava koristiti tešku retoriku koja joj ne leži. Mislim da su šanse Vukote Govedarice velike i da će pobjediti na ovim izborima'', kazao je Ivanić.

Kopirati
Drag cursor here to close