Predizborna križaljka

Mirko Šarović kandidat za Predsjedništvo BiH

Savez za promjene nastupit će zajedno na predstojećim izborima što znači da će SDS-u pripasti kandidatura za jednu od dvije ključne funkcije,
Vijesti / Politika | 28. 01. 2018. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon gradskih odbora SDS-a Doboja, Bijeljine i Banja Luke i Regionalni odbor SDS-a Sarajevsko-romanijske regije danas je predložio svog kandidata za jednu od dvije ključne funkcije na listopadskim izborima.

Savez za promjene nastupit će zajedno na predstojećim izborima što znači da će SDS-u pripasti kandidatura za jednu od dvije ključne funkcije, ističu u Regionalnom odboru SDS-a Sarajevsko-romanijske regije i predlažu da SDS izabere funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Jednoglasan zaključak Regionalnog odbora SDS-a iz Izborne jedinice 8 je da SDS povuče prvi potez, da se opredijeli za mjesto srpskog člana Predsjedništva, a mi predlažemo da to bude Mirko Šarović'', izjavio je nakon sjednice potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica, javlja BN.

Regionalni odbor SDS-a ističe da su gradski odbori SDS-a Banja Luka, Bijeljina i Doboj također predložili izuzetno kvalitetne kandidate te da će konačan stav dati Glavni odbor i Predsjedništvo Stranke.

,''I ako ne uvaže naš prijedlog mi ćemo sigurno dati sve od sebe da doprinesemo pobjedi SDS-a'', tvrdi Bjelica i dodaje da Regionalni odbor SDS-a ide na uvjerljivu pobjedu u Izbornoj jedinici 8 za sva četiri razine, odnosno za predsjednika Republike Srpske, srpskog člana Predsjedništva te zastupničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

U Regionalnom odboru SDS-a Sarajevsko-romanijske regije smatraju da do promjena u Republici Srpskoj mora doći jer je to jedini način da se zaustavi odlazak mladih, te da se poboljša katastrofalno stanje u gospodarstvu, zdravstvu i svim ostalim segmentima života građana.

Kopirati
Drag cursor here to close