Ozdravljenje

Milorad Dodik negativan na koronu

Navodi se i da je Dodik pod konstantnim nadzorom konzilijuma te da su liječnici u stalnim konsultacijama sa eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inozemstva.
Vijesti / Politika | 28. 12. 2020. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, odjeljenja za kabinetske poslove i poslove informiranja, priopćili su da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika stabilno.

''Nakon današnjeg zasijedanja konzilijuma liječnika Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske ustanovljeno je da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH gospodina Milorada Dodika stabilno i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodne dane, a prisutno je poboljšanje rezultata laboratorijskih nalaza. Gospodin Dodik je retestiran i rezultat PCR testa na koronavirus je negativan'', stoji u priopćenju.

Navodi se i da je Dodik pod konstantnim nadzorom konzilijuma te da su liječnici u stalnim konsultacijama sa eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inozemstva.

''Koristimo ovu priliku da zamolimo medije da prilikom obavještavanja javnosti o zdravstvenom stanju gospodina Dodika koriste relevantne informacije iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske'', piše u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close