Nasljednica Vlade Džoića

Miljana Glamuzina imenovana glavnim tajnikom HDZ BiH

Vijesti / Politika | 02. 09. 2017. u 14:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miljana Glamuzina imenovana za glavnog tajnika HDZ-a BiH na sjednici Predsjedništva ove stranke,koja je održana u Orašju.

Glamuzina je do sada obavljala dužnost v.d. glavnog tajnika, a na toj poziciji naslijedila je Vladu Džoića, koji se povukao prije nešto više od godinu dana.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini na svim razinama vlasti, koje provode stranački dužnosnici, sukladno programu i načelima stranke.

Predsjedništvo HDZ-a BiH je još jednom je potvrdilo kako euroatlatnski proces, europski put i NATO savez nema alternativu.

Komentirane su i reformske aktivnosti koje su u zastoju, odluka Ustavnog suda vezana za Izborni zakon, te druge otvorene teme.

Predsjedništvo se pripremalo za sjednicu Središnjeg odbora HDZ-a BiH koja će se održati početkom listopada te donijelo zaključak i zadužilo sve niže stranačke razine općinske/gradske, županijske i regionalne odbore da pripreme analizu rada od posljednjih Općih i Lokalnih izbora sukladno stranačkom programu i deklaraciji.

Kopirati
Drag cursor here to close