"Give them enough rope"

Milanović o Kolindinim izjavama: Možda su mi pomogli Kinezi

"Ona se želi svim silama oprati zbog odnosa s Vladimirom Putinom, koji je bio blizak. Ali nemoj to raditi preko hrvatske grbače, nađi drugi način".
Vijesti / Politika | 13. 09. 2023. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u srijedu je komentirao izjavu svoje prethodnice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je nedavno gostujući u jednom britanskom podcastu ustvrdila da su Rusi "hibridnim akcijama" utjecali na izbore koje je izgubila od Zorana Milanovića, javlja N1.

"Drugi album grupe Clash 'Give them enough rope…' pa će se sami objesiti. Znači, dajte im dovoljno štrika pa će se već sami objesiti. Taj drugi dio ne piše, ali riječ je o staroj engleskoj uzrečici i poznatom albumu. Ostao bih na tome. Razumijem da se želiš oprati od nekih stvari, ali nemoj prljati nas. Ne znam koji je razlog, pitajte nju. Ili ću je ja na Općoj skupštini u New Yorku pitati, opet se ugurala tamo", rekao je predsjednik i više se nije želio osvrtati na prethodnicu.

No novinari su ipak inzistirali da predsjednik komentira izjave Kolinde Grabar-Kitarović.

"Ona se želi svim silama oprati zbog odnosa s Vladimirom Putinom, koji je bio blizak. Ali nemoj to raditi preko hrvatske grbače, nađi drugi način. Očito želiš negdje van. No te fotografije gdje trčiš u mokroj majici po Lužnjikiju… Moskva se još trese od toga. Neću se opravdavati, to je imbecilno, dobio sam izbore, to je činjenica. Možda su mi pomogli Kinezi", rekao je kroz smijeh Milanović.

Kopirati
Drag cursor here to close