Predsjednik RH

Milanović o BiH: Što sam trebao? Bacit' bombu k'o Boško Buha?

Ja sam napravio sve, a Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo s takvim govorom.
Vijesti / Politika | 05. 07. 2022. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik RH Zoran Milanović danas boravi u Vukovaru gdje je komentirao medijske napise o mailu koji je njegova supruga Sanja Musić Milanović poslala školi koju pohađa njihov sin, piše N1.

''Netko tko očito nije bio odličan učenik si je dao toliko truda kao da piše završni ispit u večernjoj školi. Razgovarao je s DORH-om, koji se ne bavi svinjarijama koje radi Banožić'', rekao je Milanović.

''Vidio sam da je Sanja, moja supruga napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama'', kazao je.

''Banda te uzme na zub''

''Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda'', rekao je Milanović.

''Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mail koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mail star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama'', kazao je.

''Sanja je imala potrebu istjerivat pravdu''

''To mojem sinu ne znači ništa, zašto je Sanja imala potrebu istjerivat pravdu na taj način – to zna ona. Odgovaram ja. Ovdje se radi o jednom predmetu u kojem su ocjene podignute, kako to uvijek bude na kraju godine, iz trojki u četvorke. Ocjene su podignute za šestero učenika. U svim razredima je podignuti 150 do 200 ocjena, ali mi smo meta'', dodao je.

''Moju ženu zove Ana Hanžeković. Inače bih ju prijavio SOA-i zbog uznemiravanja, ovako je blokirana. Najavila je da se sprema tekst. Iza toga stiže mail moje žene. Moj Ured reagira, a Jutarnji ga objave i kažu da nisu''.

''Mali je trebao ići u privatnu školu da se zaštiti od ološa''

''Činjenica je da je, kad je sve završilo, imala o tome potrebu pisati'', dodao je Milanović.

''Smatram ovo gubljenjem vremena, kad smo mi u pitanju. Naš mali je trebao ići u privatnu školu da se zaštiti od ološa'', rekao je i naveo kako je upućen poziv i DORH-u kako bi se provjerilo je li ovo kažnjivo.

Upitan zašto je supruga mail slala sa službene adrese, kazao je: 'Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri završit ćete na respiratorima'.

O BiH

''U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu k’o Boško Buha. Ja sam napravio sve, a Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo s takvim govorom. Ja sam tamo bio. Postoji šira slika, postoji bolest kao hipertenzija koju morate tretirati stalno inače će vas ubiti. U Bosni se događa visoki tlak''.

Kopirati
Drag cursor here to close