Teške riječi

Milanović: ''Džaferović je stari udbaš, bio je hostesa mudžahedinima''

''Jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku''.
Vijesti / Politika | 09. 12. 2021. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik RH Zoran Milanović u četvrtak je nakon odlikovanja Jadranke Kosor održao press konferenciju u kojoj se ponovno dotakao Srebrenice.

''Jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku. Zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom. Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH'', Rekao je Milanović.

''I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke. Kažem ti, prijatelju, evo ti 100 kuna i onda zovem policiju jer si mi ukrao 100 kuna. Samo time sam bio motiviran kad sam govorio o Srebrenici jer imamo posla s ljudima koji lažu, kradu. Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš. Žao mi je što je Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao. Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima – jok! Ali s tim tipovima... Imam pravo to reći'', dodao je.

''Još jednom obratite pažnju na pismo Centra za mirovne studije u kojem u isti koš stavljaju Tuđmana, Mladića... tako Džaferović govori. Dođe u Vukovar i onda se vrati u Sarajevo i priča o hrvatskom zločinačkom pothvatu u BiH. I onda da se ja s tim čovjekom rukujem? Pa nema šanse'', zaključio je Milanović.

Kopirati
Drag cursor here to close