Kratko i jasno

Milanović: Dodik je najmanji problem u BiH

"Opet će ih prikazati kao fašiste i naciste, a to nisu bez obzira na sve mane koje netko može imati Dodik nije najveći problem u BiH, on je najmanji problem", poručio je Milanović.
Vijesti / Politika | 02. 12. 2021. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske komentirao je nedavno glasanje HDZ-a i SNSD-a za ukidanje Zakona o negiranju genocida kojeg je nametnuo bivši visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko.

Milanović je savjetovao čelnicima SNSD-a i HDZ-a Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću da to ne rade, prenosi N1

"To je moj stav generalno, međutim, postoje genocidi i genocidi. Postoji genocid nad židovskim narodom, postoji genocid o Ruandi, postoji genocid u Srebrenici, odnosno, jedan događaj je definiran kao genocid, a genocid ima vrlo širok raspon. Postoji genocid i u Drugom svjetskom ratu, postoji Jasenovac. Dakle, nije sve isto kao što ni svaka žrtva nije ista. Ta priča svaka žrtva je ista, ni govora", naveo je.

Milanović je dodao kako je Dodik najmanji problem u BiH. 

"Imam iskustva s tim. Dakle, put možda ne u pakao, ali u grabu, ne grobnu grabu je često popločan dobrim namjerama ili ne lošim namjerama. Prema tome, neka sada to puste. Dakle, opet će ih prikazati kao fašiste i naciste, a to nisu bez obzira na sve mane koje netko može imati Dodik nije najveći problem u BiH, on je najmanji problem", poručio je Milanović.

Kopirati
Drag cursor here to close