Podnijela ostavku

Marinković-Lepić više nije predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

Razlozi za njenu ostavku su privatne, zdravstvene prirode
Vijesti / Politika | 25. 09. 2023. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirjana Marinković-Lepić, predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, podnijela je ostavku na tu poziciju.

''Razlozi za moju ostavku su privatne, zdravstvene prirode. Nisam u mogućnosti da se u punom kapacitetu posvetim pripremi i vođenju sjednica i ne želim da se to negativno odrazi na rad Zastupničkog doma'', navela je Marinković-Lepić.

Dodala je kako ostaje zastupnica i članica Kluba Naše stranke.

''Imenovanje novog predsjedavajućeg očekujem što skorije. Tko će biti predložen na tu poziciju, odluku će donijeti stranke Trojke. Vjerujem da će predsjedavajući biti iz Naše stranke'', kazala je na kraju Marinković-Lepić, priopćeno je iz njenog kabineta.

Povodom ostavke Mirjane Marinković-Lepić, oglasila se Naša stranka:

"U potpunosti uvažavamo razloge zbog kojih je naša Mirjana Marinković-Lepić podnijela ostavku na mjesto predsjedavajuće Zastupničkog doma Parlamenta FBiH. Jako smo zadovoljni načinom na koji je vodila Zastupnički dom, njenim jednakim odnosom prema zastupnicima ma kojem klubu da su pripadali, hrabrošću, etičnošću, ali i činjenicom da je bila prva žena predsjedavajuća. Raduje nas da Marinković-Lepić nastavlja s radom kao zastupnica Naše stranke, te očekujemo od nje posvećenost i uspjeh koji je do sada u toj ulozi imala'', navode u priopćenju.

Što se tiče pozicije predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Naša stranka će predložiti novog kandidata, naveli su.

 

Kopirati
Drag cursor here to close