#SamoHrabro

Luka Mandić: Zašto je važno pokušavati ispravljati "krive Drine"

Govorio je o svom aktivističkom radu, borbi protiv nelogičnosti birokratskog aparata i posljedičnim pokušajima ispravljanja "krivih Drina" ali i razlozima zbog kojih se odlučio za politički angažman kroz HRS.
Vijesti / Politika | 23. 09. 2022. u 08:10 Promotivni članak
Luka Mandić: Zašto je važno pokušavati ispravljati "krive Drine"

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Mandić, kandidat HRS-a za Skupštinu HNŽ-a u Podcastu Bura govorio je o svojoj viziji razvoja županije i tomu kako misli da može kroz političko djelovanje doprinijeti podizanju kvalitete života svakog stanovnika HNŽ-a.

U razgovoru s urednikom i voditeljem Podcasta Bura Juricom Gudeljom govorio je o svom aktivističkom radu, borbi protiv nelogičnosti birokratskog aparata i posljedičnim pokušajima ispravljanja "krivih Drina" ali i razlozima zbog kojih se odlučio za politički angažman kroz HRS.

Iznio je i svoje razmišljanje o utrci za hrvatskog člana Predsjedništva te je ponudio neke konkretne politike koje doslovno preko noći mogu napraviti vidljivu razliku u podizanju kvalitete života poput otkupa plastične ambalaže, načina poticanja poljoprivrede te opremanju škola. Također je iznio svoje viđenje demografskog problema i kako sadašnja vlast kroz prijedlog zakona o dohotku destimulira obitelji sa više djece.

Kopirati
Drag cursor here to close