Ne komentira glasine

Krišto odbacila špekulacije o formiranju nove parlamentarne većine

Vijesti / Politika | 12. 09. 2017. u 18:10 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedateljica Zastupničkog doma BiH Borjana Krišto odbila je komentirati medijske špekulacije kako se na državnoj razini pokušava okupiti nova vladajuća većina koju bi činili zastupnici HDZ-a BiH, SBB-a i SNSD-a.

Na konferenciji za novinare u Livnu, gdje je Krišto sudjelovala u razgovorima o prekategorizaciju graničnih prijelaza Kamensko i Vaganj, dužnosnica HDZ-a BiH je izjavila kako ne želi komentirati glasine za koje niti ne zna od koga potječu.

Po njezinim riječima, umjesto da se vrijeme troši na isprazne priče, sve strane trebale bi preuzeti odgovornost i predstojeće vrijeme iskoristiti za ispunjavanje preuzetih obveza.

''Odgovornost treba preuzeti svatko, a na poseban način bošnjačke političke stranke koje, zapravo, kreiraju nekakvu većinu, više ne od sjednice do sjednice, nego od točke do točke dnevnog reda'', poručila je Krišto.

Dodala je kako će predstavnici HDZ-a BiH i stranaka Hrvatskog narodnog sabora u zakonodavnoj vlasti i dalje raditi na zakonskim prijedlozima i rješenjima koja su u "interesu prije svega BiH, odnosno njezinih konstitutivnih naroda i građana".

 

Kopirati
Drag cursor here to close