Zamjenica predsjednika HDZ BiH

Krišto na Kongresu SDA: Nadam se da ćete izabrati vodstvo koje će znati odgovoriti na sve izazove

Vjerujem, kazala je Krišto, da smo svi svjesni da se vrijeme u kojem se nalazimo razlikuje od vremena u kojem smo nastajali, u kojem smo izrastali i razvijali se.
Vijesti / Politika | 14. 09. 2019. u 12:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenica predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Borjana Krišto je, obraćajući se kao gost na 7. Kongresu SDA u Sarajevu, kazala da se politika hrvatskog naroda predvođena HDZ-om BiH, zalaže za izgradnju BiH kao države jednakopravnih, konstitutivnih naroda i drugih građana koji u njoj žive.

Također, dodala je, zagovara euroatlanski put BiH.

''Za sve to, poštovani prijatelji, potrebna nam je dobra i ja bih rekla još bolja suradnja, potrebno nam je više povjerenja, više poštovanja, više iskrenosti i svega onoga što podrazumijeva jedan dijalog i svi odgovori na pitanja pred kojima se nalazi BiH'', navela je Krišto.

Foto: Fena / Borjana Krišto na 7. Kongresu SDA

Vjerujem, kazala je, da smo svi svjesni da se vrijeme u kojem se nalazimo razlikuje od vremena u kojem smo nastajali, u kojem smo izrastali i razvijali se.

''Ovo današnje je puno izazova, puno iskušenja. Nadam se i duboko vjerujem da ćemo izgraditi više odnosa i više povjerenja među nama, da će i današnji 7. Kongres Stranke demokratske akcije na čelu s Bakirom Izetbegovićem, izabrati vodstvo koje će zajedno s političkim opcijama iz druga dva naroda znati odgovoriti na sve ove izazove pred kojim se nalazi BiH i krenuti u konkretne reforme koje su BiH nužne i neophodno potrebne'', navela je Krišto.

Kopirati
Drag cursor here to close