Gradonačelnik Mostara

Kordić: Bit ću motor Grada!

Obećao je da će svo znanje i energiju uložiti u dobrobit grada.
Vijesti / Politika | 15. 02. 2021. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovaj derbi nema gubitnika. Dobitnik je Grad Mostar'', rekao je novi mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Dodao je kako se utakmica u vijeću nekima nije svidjela i nešto je bilo i čudno.

''Meni je važno da radimo kao jedno, da budemo kao jedna duša. Od mene možete očekivati da ću biti motor grada. Od vas očekujem kad imate kakvu potrebu i sugestiju da me slobodno kontaktirate jer očekujem da radimo kao jedno. Mislim da je funkcija gradonačelnika prvi među jednakima'', poručio je Kordić vijećnicima.

FOTO: Bljesak.info / Mario Kordić, gradonačelnik Grada Mostara

Obećao je da će svo znanje i energiju uložiti u dobrobit grada.

''Nadam se da jedra okrećemo u vjetar i da ćemo stići druge sredine. Molim vas i za pomoć i za strpljenje'', rekao je u svojem prvom obraćanju Kordić.

Foto: Fena / Zlatko Guzin

Kordiću je čestitao i protukandidat Zlatko Guzin rekavši kako je zadovoljan što on i njegov kolega liječnik nisu upali u politikanstvo.

''Na kraju svega što se događalo želim izraziti zadovoljstvo i ponos što smo u ovoj pustinji izostanku normalne retorike što se zadržali u izoliranoj oazi u kojoj smo zadržali dignitet i odigrali fer utakmicu. U derbiju netko mora izgubiti. Želim ti uputiti iskrene čestitke i poželjeti mnogo mudrosti i sreće'', rekao je Guzin.

Bivši gradonačelnik Ljubo Bešlić obraćajući se vijećnicima i novom mostarskom gradonačelniku rekao je kako Mario Kordić preuzima vrlo odgovornu dužnost ''vođenja bisera Hercegovine''.

Kopirati
Drag cursor here to close