Dobri ljudi

Konji na Bilima dobili hranilice

Vijesti / Politika | 14. 02. 2015. u 16:18 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postavljanjem hranilice za divlje konje, danas je na Bilima, visoravni ponad Mostara, završen projekt u organizaciji fotografa Ivana Kelave i agencije Smart iz Mostara.

‘’Sama izrada hanilice je bila dosta zahtjevna, ali htjeli smo da to bude napravljeno kvalitetno i evo danas s puno ponosa i zadovoljstva možemo predstaviti jedan ovakav projekt, koji smo uspješno relizirali‘’, rekao je Kelava za Bljesak.info i dodao kako se ideja rodila u suradnji s agencijom Smart, dok su pri izradi imali veliku pomoć od dobrih ljudi koji se brinu za konje kao i sponzora koji su pokazali kako imaju sluha.

Akcije prikupljanja sredstava za hranilicu, krenula je izradom i promocijom kalendara za 2015. godinu koji je u cijelosti oplemenjen vrhunskim fotografijama s dinamičnim motivima iz života divljih konja s Bila. Kelava koji autorski potpisuje svih dvanaest pomno odabranih umjetničkih uradaka, tijekom protekle tri godine bilježio je svakodnevicu krda s Bila.

‘’Zamisao je bila da jedan takav komercijalni kalendar, s kojim smo uspjeli ostaviti trag, zabilježiti i staviti naglasak na same konje dovede do ove realizacije gdje danas imamo prijeko potrebnu hranilicu koja je konjima u zimskim mjesecima neophodna’’, reka je Kelava za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close