Čestitka

Komšić nam želi suosjećanje i poštovanje

''Potrebno nam je svima mnogo strpljenja, mudrosti i odlučnosti kako bismo adekvatno odgovorili na različite i kompleksne prepreke koje su pred nama''
Vijesti / Politika | 31. 12. 2021. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor: N1 / Željko Komšić

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku povodom Nove 2022.godine svim građanima i građankama u BiH i u svijetu, sa željom da je dočekaju u zdravlju i sreći

''Dragi Bosanci i Hercegovci, godina koju dočekujemo zasigurno će biti izazovnija od proteklog razdoblja. Potrebno nam je svima mnogo strpljenja, mudrosti i odlučnosti kako bismo adekvatno odgovorili na različite i kompleksne prepreke koje su pred nama. Potrebno nam je i više uzajamnog razumijevanja, susjećanja i poštovanja'' – stoji u čestitki.

Komšić je naglasio da je odgovornost na svima nama da se izborimo za prosperitetniju budućnost države BiH i svih njenih građana, koji zaslužuju da uživaju jednaka prava i slobode.

''Dragi Bosanci i Hercegovci, želim vam dobro zdravlje, mnogo sreće, uz nadu da će sljedeća godina za sve nas biti prosperitetnija i uspješnija. Sretna vam Nova 2022. godina'' – poručio je Komšić.

Kopirati
Drag cursor here to close