SDS

'Koketiranje SNSD-a s HDZ-om ugrožava srpsku listu u Mostaru'

Osobno pravo svakog pojedinca je, tvrde, da se politički opredijeli i bude politički aktivan gdje želi
Vijesti / Politika | 24. 09. 2020. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska demokratska stranka (SDS) u priču o jedinstvenom nastupu mostarskih Srba kroz listu 'Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar' ulazi čistih ruku i najboljih namjera bez ikakvih kalkulacija, priopćeno je u petak iz Gradskog odbora SDS-a Mostar.

''Pozdravljamo priopćenje GrO SNSD-a Mostar kojim se ograđuju od svojih članova. Nevješto, ali se ipak ograđuju, mada opće poznato je da Miljana Kovačević do jučer bila član SNSD-a a njen suprug Slaviša, član predsjedništva SNSD-a Mostar, što se vrlo lako može provjeriti'', naveli su iz SDS-a.

Osobno pravo svakog pojedinca je, tvrde, da se politički opredijeli i bude politički aktivan gdje želi, ''međutim, svojim potezima SNSD, ali i neki drugi to ne potvrđuju ili ne vjeruju u uspjeh naše jedinstvene liste''.

Pročitajte još

SNSD koketiranje sa HDZ-om, kao i samoinicijativni odlazak aktivnog člana Prosvjete i Koordinacije Srba iz Mostara Gorana Kosanića na listu SDP-a, tvrde iz SDS-a, šalje se loša poruka o jedinstvu i iskrenoj podršci listi 'Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar'.

Gradski odbor SDS-a Mostar pozvao je da se podrži zajednička lista, budući da su to ''legitimni, a ne lažni'' predstavnici srpskog naroda za gradsko vijeće Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close