HNS

Ključni Sabor zatvoren za javnost!

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora, položit će vijenac i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.
Vijesti / Politika | 17. 02. 2022. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvanredno zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u subotu 19. veljače zatvoreno je za javnost i medije.

Sabor će se, prema najavama, održati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače s početkom u 11:00 sati a prije početka zasjedanja, u 10:45 sati, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora, položit će vijenac i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

''Nakon toga će uslijediti kratka izjava medijima predsjednika Hrvatskog narodnog sabora Dragana Čovića. Nakon zasjedanja, predsjednik HNS-a Dragan Čović informirat će javnost o donesenim zaključcima i odlukama'', rečeno je iz HNS-a.

Podsjetimo, tijekom radnog sastanka sa Županijskim odborom HDZ-a BiH HNŽ-a Čović je rekao kako će ''odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, biti obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close