Zasjedanje

Kaos u Vijeću ministara: Zahtjev za sjednicu nije ni došao

Vijesti / Politika | 25. 05. 2023. u 13:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je, zbog medijskih špekulacija o neodržavanju izvanredne/telefonske sjednice Vijeća ministara BiH, a zbog istinitog i točnog informiranja javnosti, saopćilo da je za danas bila ranije zakazana 13. redovita sjednica Vijeća ministara BiH koja nije održana, te da su o razlozima njenog neodržavanja prethodno informirali javnost.

Iz ove institucije su ranije danas priopćili da je odgođena za danas zakazana 13. redovita sjednica Vijeća ministara BiH zbog nedostatka kvoruma.

''Ministri iz reda bošnjačkog naroda pisanim aktom obavijestili su predsjedateljicu Vijeća ministara BiH Borjanu Krišto da nisu u mogućnosti nazočiti današnjoj sjednici. O novom terminu održavanja 13. sjednice Vijeća ministara BiH blagovremeno ćemo Vas informirati'', navedeno je u ranijem saopćenju.

''Napominjemo kako Ured Generalnog tajništva Vijeća ministara BiH, kao i Ured predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto, nije zaprimio službeni zahtjev za održavanje izvanredne/telefonske sjednice Vijeća ministara Bosne i Hercegovine'', priopćeno je iz te institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close