Šok i nevjerica

Kandidat za ministra BiH ponavljao razred u srednjoj školi

Na upit, zbog čega mu ja za okončanje fakulteta trebalo 12 godina rekao je da je pokušao tijekom studija graditi bankarsku karijeru.
Vijesti / Politika | 14. 05. 2020. u 17:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komisija za pripremu izbora Vijeća ministara BiH dala je danas preporuke za potvrđivanje imenovanja Miloša Lučića na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice u Vijeću ministara i Nedeljka Jovića za poziciju zamjenika ministra sigurnosti.

No, na ovoj sjednici članovi komisije imali su priliku od obojice kandidata čuti nešto nesvakidašnje.

Tako je, naime, Lučić kojeg na funkciju ministra za ljudska prava BiH delegira DNS, odgovarajući na pitanje zašto mu je za četverogodišnju srednju školu trebalo pet godina, izjavio da je ponavljao četvrti razred jer je imao problem s jednim profesorom.

Na upit, zbog čega mu ja za okončanje fakulteta trebalo 12 godina rekao je da je pokušao tijekom studija graditi bankarsku karijeru, te je nakon toga otišao u Banja Luku gdje je "sve ispite napolagao".

Zanimljivu izjavu imao je i Jović kojeg je na funkciju zamjenika ministra sigurnosti delegirala Socijalistička partija. On je, naime, na upit kako namjerava riješiti migrantsku krizu izjavio:

"Da, razmišljao sam o tome. Potrebno je smanjiti broj ulazaka migranata u BiH, a povećati broj izlazaka migranata iz BiH", piše Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close