Mirko Ćurić

Kandidat SNSD-a proglasio izbornu pobjedu za gradonačelnika Trebinja

Za Ćurića je glasovalo 9.728, a za Borjana 4.511 birača.
Vijesti / Politika | 17. 02. 2019. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidat SNSD-a i još devet političkih stranaka Mirko Ćurić proglasio je večeras pobjedu na prijevremenim izborima za gradonačelnika Trebinja.

Ćurić se zahvalio svim glasačima na podršci koju je dobio, ističući da je ovo dokaz da se u protekle dvije i pol godine u Trebinju dobro radilo.

On je novinarima u Gradskom odboru SNSD Trebinje rekao da u prilog ovoj tvrdnji ide činjenica da je pobijedio u svim mjesnim zajednicama.

Ćurić je istaknuo da će gradska vlast u Trebinju u narednom razdoblju realizirati sve započete projekte i početi nove, piše Srna.

Na osnovu prebrojanih Ćurić osvojio je 70 posto glasova, a kandidat koalicije "Trebinje zaslužuje bolje" Saša Borjan 30 posto, rečeno je Srni u Gradskom odboru SNSD-a.

Za Ćurića je glasovalo 9.728, a za Borjana 4.511 birača.

Pravo glasa na prijevremenim izborima u Trebinju imalo je 30.537 birača.

Prijevremeni izbori su održani jer je nekadašnji gradonačelnik Luka Petrović 16. studenog imenovan za generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske"

Ispred prostorija SNSD-a u Trebinju okuplja se veliki broj pristalica ove stranke koji se pripremaju da ulicama grada proslave izbornu pobjedu, javio je dopisnik Srne.

Ćurić je danas proslavio i svoj 40. rođendan pa mu je tim povodom predsjednik GO SNSD-a Luka Petrović u Trebinju uručio tortu.

Ćurićev protukandidat iz koalicije "Trebinje zaslužuje bolje" Saša Borjan za sada nije davao izjave za medije.

Kopirati
Drag cursor here to close