Odgovor Radončiću

Izetbegović: Političari izmisle atentat s vremena na vrijeme

"Za mene se tvrdi da sam šef bošnjačke mafije? Nemam komentara. Hajmo dalje. Ne vrijedi trošiti vrijeme", izjavio je Izetbegović.
Vijesti / Politika | 08. 03. 2018. u 08:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Neću da odgovaram. Nisam, nedaj Bože. Ne vidim utemeljenja. Kakav atentat? Ne znam o čemu se radi. Ne znam na šta cilja. To nema veze sa mnom, sa SDA. Političari izmisle atentat s vremena na vrijeme. Oni su toliko važni da neko treba da ih ubije. Nije Radončić prvi. Na čemu bazira te tvrdnje. Ko je pokušao? Zašto bih to uradio?", izjavio je čelnik SDA i bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Gostujući u emisiji Pressing, Izetbegović je izjavio da je u "nikakvim odnosima s Fahrudinom Radončićem", te da se samo formalo pozdrave kada se sretnu. Smatra kako, ''iako u politici ''važi nikad ne reci nikad", teško može doći do pomirenja.

komentirao je i medijske napise u kojima se povezivao s političkim ubojstvima, i gdje je njegovo ime navođeno kao ime "šefa bošnjačke mafije" - te da svi putevi političkih ubojstava vode prema njemu.

Video: N1 Pressing: Bakir Izetbegović


"Za mene se tvrdi da sam šef bošnjačke mafije? Nemam komentara. Hajmo dalje. Ne vrijedi trošiti vrijeme", izjavio je dodavši da se eventualnog procesa ne boji.

Podsjećamo, nedavno je Dnevni avatz objavio kako se priprema atentat na Fahrudina Radončića, a lider SBB-a je u izjavi za Bljesak.info rekao kako ne smatra da će netko istražiti saznanja o planiranju njegova ubojstva.

"U državi u kojoj vladaju obavještajci SDA-a ne očekujem da će ikada išta poduzeti da se atentat na mene istraži, da se realno utvrdi što se zaista događalo. Mogu samo očekivati da pomognu atentatorima da me ne bude", rekao je za Bljesak.info Radončić.

Kopirati
Drag cursor here to close