Printaj, majstore!

Iz Slovenije stigao papir za tiskanje glasačkih listića

Tiskanjee glasačkih listića bi prema operativnom planu trebalo početi oko 20. kolovoza.
Vijesti / Politika | 01. 08. 2018. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preko graničnog prijelaza u Bosanskoj Gradišci danas je u Bosnu i Hercegovinu iz Slovenije dostavljen repromaterijal za tiskanje glasačkih listića za Opće izbore u BiH koji će biti održani 7. listopada.

Papir za tiskanje glasačkih listića, raspoređen u pet šlepera, je uz policijsku pratnju, uz pratnju osiguranja koje je angažirala kompanija "Atlantik BB" d.o.o. Banja Luka i pratnju Središnjeg izbornog povjerenstva BIH (SIP BIH), prevezen do tvrtki koje će tiskati glasačke listiće: NIGD "Dnevne nezavisne novine"- Laktaši, Grafomark d.o.o - Laktaši, Atlantik bb, Banja Luka i Javnog poduzeća „Službeni glasnik Republike Srpske“, ul. Veljka Mlađenovića bb, Banja Luka, priopćeno je iz Ureda za informiranje SIP-a BiH.

Tiskanjee glasačkih listića bi prema operativnom planu trebalo početi oko 20. kolovoza.

Do danas SIP BiH nije dobio nijedan uredan zahtjev političkih subjekata za akreditiranje izbornih promatrača za promatranje rada te komisije pa samim tim i procesa tiskanja glasačkih listića, onako kako to propisuje Izborni zakon BiH i Uputstvo o uvjetima i procedurama za akreditiranje izbornih promatrača u BiH, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close