Tko su neprijatelji

Ivanić: Jadna bi bila RS kada bi je moglo promijeniti 40 britanskih vojnika

SNSD i vlast pravi neprijatelje od svakoga i svuda i plaše narod, bez ijednog dokumenta koji to dokazuje, smatra Ivanić
Vijesti / Politika | 27. 06. 2018. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jadna bi bila Republika Srpska (RS) kada bi nju moglo promijeniti nekih 40 vojnika – ukazao je član Predsjedništva BiH iz RS-a Mladen Ivanić

Kometirajući tvrdnju entitetskog predsjednika Milorada Dodika, da 40 britanskih vojnika radi na destabilizaciji RS-a, Ivanić je rekao da ne postoji nijedan dokument koji potvrđuje da su došli da prave kaos.

On pita i da li se SNSD, koji sebe predstavlja kao snažnu partiju, boji 40 vojnika.

''Prosto ne mogu da shvatim da se taj moćni SNSD, koji toliko vjeruje u svoju snagu i povijesnu ulogu u RS-u, plaši nekih 40 vojnika koji su se ovdje pojavili. Pritom, nemaju niti jedan dokument da dokažu da je točno da su došli da prave kaos i ruše RS i da u tome imaju pomoć srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama'', rekao je Ivanić.

 Najavio je da će, u slučaju da se pojavi bilo kakav dokument koji to dokazuje, kao i da je rukovodstvo Republike Srpske i Srbije nezakonito prisluškivano, kako to tvrdi Dodik, poduzeti sve mjere da odgovorni budu smijenjeni.

Ali, smatra da je očigledno da SNSD samo traži i stvara neprijatelje, jer samo tako može da funkcionira.

''SNSD i vlast pravi neprijatelje od svakoga i svuda i plaše narod, bez ijednog dokumenta koji to dokazuje, a od sebe pravi jedine branioce RS-a '', navodi Ivanić, ističući da to rade, jer nisu otvorili nijednu fabriku, niti poboljšali ekonomsko stanje građana u RS-u.

Ivanić je naglasio da, za razliku od Dodika, koji mu je protukandidat na izborima za člana Predsjedništva BiH, nudi djela i stabilnost, a ne neizvjesnost i izolaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close