Plakatiranje

I Ilija Cvitanović završio na plakatima

Cvitanović je prije izbora kritizirao politiku čelnika HDZ-a BiH i oštro govorio kako su potrebne promjene u HNS-u.
Vijesti / Politika | 03. 07. 2019. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se u Mostaru pojavili plakati koji kritiziraju Dragana Čovića, čelnika HDZ-a BiH i nazivaju ga sramotom naroda, ovoga puta netko se obrušio na Iliju Cvitanovića.

Čelnik HDZ-a 1990 prikazan je kao dijete Čovića i Borjane Krišto u bazenu uz poruku da su ga rodili ''tata Dragan i mama Borjana''.

Inače, Cvitanović je prije izbora kritizirao politiku čelnika HDZ-a BiH i oštro govorio kako su potrebne promjene u HNS-u.

No, nakon izbora, uslijedilo je zatišje devedesetke, a nedavno je održan sastanak čelnika dvaju HDZ-ova na kojem je ocijenjeno ''kako se dosadašnja suradnja i dogovori provode u više smjerova djelovanja te kako je suradnja dobra''.

''Naglašeno je kako stranački dužnosnici ostaju pri ranijem dogovoru i opredjeljenju da kroz Hrvatski narodni sabor u svim budućim aktivnostima nastupaju kao jedno tijelo, a posebno vezano uz aktivnosti izmjena Izbornog zakona'', priopćeno je nakon sastanka.

Inače, nepoznat netko, uz plakate političkog sadržaja, Mostarom uporno lijepi plakate u kojem iznosi ozbiljne i otvorene kritike na rad pravosuđa.

Kopirati
Drag cursor here to close