Čestitanje blagdana

Hrvati iz Gradskog vijeća Mostar priredili božićni prijem

''Svi ovdje ste svjedoci, zajedno sa mnom, da mnogi izaslanici iz europskih i svjetskih zemalja dolaze u Mostar i s oduševljenjem gledaju na ono što radimo te nas podržavaju u našem radu'', kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.
Vijesti / Politika | 23. 12. 2021. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub vijećnika Hrvata u Gradskom vijeću Mostara organizirao je u četvrtak u Gradskoj vijećnici božićni prijem.

''Ova godina na izmaku je specifična za sve nas jer su održani izbori nakon toliko godina za mostarsko Gradsko vijeće koje je konstituirano i baš danas je imalo petnaestu redovitu sjednicu. Dovoljno se samo prisjetiti situacije od prije godinu dana ili par godina i lako je zaključiti kako je riječ o nemjerljivom napretku'', rekao je Vlatko Marinović, predsjednik Kluba vijećnika Hrvata u Gradskom vijeću.

Video: Fena

Godina 2021. bit će upisana kao godina prekretnice, s novom ekipom ljudi koja je zadala potpuno novi smjer, ustvrdio je Marinović, pohvalivši gradonačelnika i njegove službe za sve što su, kako je naveo, učinili u ovoj turbulentnoj godini.

Foto: Fena / Božićni prijem Kluba vijećnika Hrvata u GV Mostar

''Nevjerojatno sam ponosan što smo odavde poslali jednu lijepu sliku u čitav svijet. Svi ovdje ste svjedoci, zajedno sa mnom, da mnogi izaslanici iz europskih i svjetskih zemalja dolaze u Mostar i s oduševljenjem gledaju na ono što radimo te nas podržavaju u našem radu'', kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Ocijenio je kako je za njega ovo bila teška i turbulentna godina, no da je zadovoljan postignutim rezultatima i radom Gradske uprave i Vijeća.

Foto: Fena / Božićni prijem Kluba vijećnika Hrvata u GV Mostar

''Čast mi je da mogu biti na čelu ovoga prelijepog grada. Pokazali smo da Mostar može drugačije i bolje. Usudio bih se reći da smo za BiH zadali standarde kako to treba funkcionirati i kako se treba živjeti u jednoj istinskoj multietničkoj sredini kakav je Grad Mostar'', istaknuo je Kordić.

Foto: Fena / Božićni prijem Kluba vijećnika Hrvata u GV Mostar

''Zadnja adventska svijeća simbolizira radost i u tom kontekstu svima želim radostan i blagoslovljen Božić te sretnu Novu godinu, godinu u kojoj ćemo, ja se nadam, biti na ponos svim građanima Mostara'', dodao je mostarski gradonačelnik.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Glazbena škola Ivana pl. Zajca iz Mostara, pod ravnanjem profesorice Renate Prizmić Mlinarić.

Kopirati
Drag cursor here to close