Sponzorirani članak

HRS: Nevenko Herceg bježi od sučeljavanja

Zanimljivo je da smo u emisiji mogli čuti izjave poput: „Umjesto da me hvalite, Vi me kritizirate“, „Da sam znao da ćete me to pitati, ja bih se pripremio“ i sl.
Vijesti / Politika | 20. 09. 2018. u 12:16

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očito je kako Nevenko Herceg, inače nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, izbjegava bilo kakav susret s političkim oponentima, a osobito zazire od sučeljavanja s bilo kime iz HRS-a'', navodi Hrvatske republikanska stranka u priopćenju za javnost.

''Kažu nam, nismo gledali, kako se neki dan sučelio sam sa sobom na Našoj Tv. Evo kako je to izgledalo kada je naša Ivana Ćubela (inače br. 2 na listi HRS-a za Skupštinu HNŽ-a) razgovarala s Hercegom, kada se još uvijek na toj tv kući moglo govoriti o medijskoj istinoljubivosti, objektivnosti i nepristranosti. U emisiji Pod povećalom koja, usput rečeno, više ne postoji na Našoj tv, Ivana Ćubela razgovarala je s Nevenkom Hercegom o namještenim natječajima pri upošljavanju u škole, o netransparentnom trošenju proračunskih sredstava, o nepotizmu i korupciji...

Zanimljivo je da smo u emisiji mogli čuti izjave poput: „Umjesto da me hvalite, Vi me kritizirate“, „Da sam znao da ćete me to pitati, ja bih se pripremio“ i sl. Također, nakon emisije, urednica i voditeljica emisije naslušala se komentara i primjedbi poput: „Trebao je to biti formalni razgovor“ ili „U tvojim se emisijama gosti ne osjećaju ugodno“ i sl.

Ovim putem Nevenka Hercega ponovno pozivamo na debatu! Ne mora to biti ni sa Slavenom Ragužem, nositeljem, niti Ivanom Ćubela, drugoj na listi, neka slobodno izabere!'', navodi HRS.

Kopirati
Drag cursor here to close