Pripreme za sjednicu

HNS sprema rezoluciju o preglasavanju Hrvata

Predsjedništvo i Glavno vijeće HNS-a na održanoj sjednici razmatrali su tijek priprema veznih za održavanje 9. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u petak, 4. lipnja 2021. godine.
Vijesti / Politika | 31. 05. 2021. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezolucija Hrvatskog narodnog sabora, koju bi izaslanici trebali izglasati u petak, će se oslanjati na dosad donesene dokumente HNS-a, koji upozoravaju na višestruko preglasavanje Hrvata, konstitutivnog naroda u BiH, objavio je Ured za informiranje HNS-a.

Foto: Bljesak.info / Predsjedništvo i Glavno vijeće HNS-a

''Rezolucija između ostalog, poziva na nužne promjene i dogovor, izvršavanja političkih dogovora i napredovanja prema vanjskopolitičkim ciljevima BiH'', navodi s eu priopćenju za javnost nakon sjednice Predsjedništva i Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora kojim je predsjedao Dragan Čović.

Naime, Predsjedništvo i Glavno vijeće HNS-a na održanoj sjednici razmatrali su tijek priprema veznih za održavanje 9. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora, koje će se održati u petak, 4. lipnja 2021. godine u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, s početkom u 11.00 sati.

Foto: Bljesak.info / Dragan Čović

Također, na sjednici su voditelji odbora podnijeli izvješće te se raspravljalo o dokumentima koje će biti pred izaslanicima 9. zasjedanja HNS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close