Koncert

Hladno pivo: U Mostaru se osjećamo kao doma

Vijesti / Politika | 03. 06. 2015. u 15:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nama je naročito veliko zadovoljstvo doći u Mostar, tako svježe nakon novog albuma. U Mostaru ćemo odsvirati desetak novih stvari'', rekao je Mile Kekin frontmen grupe Hladno pivo uoči koncerta koji će održati u srijedu u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

Koncert je organizirao Studentski zbor Sveučilišta u Mostar u sklopu manifestacije Dani studentskog zbora. Kekin je rekao kako je Hladnom pivu velika čast što zatvaraju ovu manifestaciju, te kako će održati dvosatni koncert.

''Bit će i starih pjesama. Znamo da su u Mostaru bili fantastični koncerti, nadam se da će sljedeći put kad dođemo Kantarevac bit završen, pa da ćemo tamo opet zasvirati'', rekao je Kekin.

Gitarist Zoran Subošić je rekao kako je ovo drugi put da sviraju u dvorani Bijeli Brijeg i kako se nada da će bit super na koncertu.

''Najviše puta smo svirali na Kantarevcu i uvijek bude dobro, ljudi su dobro raspoloženi, ljubazni, fino nas dočekaju, mi smo ovdje s godinama stekli neka prijateljstva. Imamo neke prijatelje koje ne možemo neposjetiti kad dođemo u Mostar. Osjećamo se u biti kao doma'', rekao je Subošić.

Iz Studentskog zbora pozivaju sve studente i ljubitelje dobre svirke da dođu na najluđi provod i vrhunsku zabavu uz popularno Hladno pivo i tako se svi zajedno zabave uz neke od najvećih hitova kao što su Supermen, Nije sve tako sivo, Zimmer frei, Fotoaparat, Pitala si me itd..

Koncert Hladnog piva počinje u 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close