Posjeta Čovića

HDZ o Mostaru: Listopadski izbori zasjenili lokalne

Na sastanku je razgovarano o svim temama koje se važne za Mostar, počevši od razvojnih projekata, prometne infrastrukture i sigurnosne situacije.
Vijesti / Politika | 23. 01. 2019. u 16:15 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HDZ BiH / Posjeta Dragana Čovića GO HDZ-u

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović sastao se u srijedu sa izaslanstvom Gradskog odbora HDZ BiH Mostar, priopćeno je iz HDZ-a.

Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora, skupa sa svojim suradnicima predstavio je izvješće, s posebnim naglaskom na održane aktivnosti vezane uz protekle listopadske Opće izbore.

Na sastanku je razgovarano o svim temama koje se važne za Mostar, počevši od razvojnih projekata, prometne infrastrukture i sigurnosne situacije.

Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u Mostaru, kao i o mogućnosti održavanja lokalnih izbora u ovome gradu.

Izbori održani u listopadu te cijela priča oko njih u cijelosti su stavili u drugi plan svaku priču o Mostaru, gdje se moraju osigurati uvjeti za održavanje lokalnih izbora u ovome gradu, a modeli po kojima bi se provela odluka Ustavnog suda načelno su dogovoreni, ali trenutno nema političke volje da se oni provedu u djelo, navelo je izaslanstvo Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar u priopćenju.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba izabran je za predsjednika Kluba hrvatskog naroda u Skupštini HNŽ-a, te će biti kandidirat za Dom naroda Federacije BiH iz Hercegovačko-neretvanske županije, naglašeno je na sastanku, te je izaslanstvo također potvrdilo i očekivanja kako će se njihov rad i zalaganje prepoznati prilikom formiranja viših razina vlasti.

Predsjednik Čović je podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu GO HDZ BiH Mostar na čelu s predsjednikom Džebom u planiranim aktivnostima, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close