Jedinstvo i zajedništvo?

HDZ 1990 Vitez: Elektroprivreda HZHB osim električne distribuira i političku struju

Vijesti / Politika | 10. 02. 2022. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Najnoviji, a treći po redu natječaj Elektroprivrede HZHB nije ništa bolji za srednju Bosnu nego prethodna dva na koja smo reagirali. Iako je poslovnica EP u Vitezu jedna od većih i značajnijih (gledano po broju kupaca i području koje pokriva), raspisano je samo JEDNO mjesto za vitešku poslovnicu. Ne bi to bilo ništa čudno ni sporno da nije činjenice da viteška poslovnica ima znatno manji broj uposlenika od poslovnica sličnog ili manjeg tipa. Ponavljamo se, jasno nam je, već treći put, ali ponavljat ćemo se i 103 puta ako treba. Ne želimo jedinstvo i zajedništvo samo u predizbornim parolama! Hoćemo djela", stoji na početku priopćenja za javnost OO HDZ 1990 Vitez.

"Hrvati središnje Bosne su važni? Dokažite djelima. Naši mladi neće (i ne trebaju) ostajati da bi se divili ispraznim političkim govorima u predizbornim kampanjama. Od toga se ne živi. Potrebna su radna mjesta, dobra radna mjesta koja bi otvorila perspektivu mladima, ali očito oni koji su u mogućnosti da ih ponude- ne žele. Odnosno, ne žele ih ponuditi na ovome području.

Nejasno nam je zašto predstavnici Hrvata središnje Bosne izabranih od strane građana na svim razinama ne reagiraju na ovu "anomaliju". Mi iz OO HDZ 1990 Vitez ćemo preko svojih predstavnika u HNS-u inzistirati očitovanje iz EP HZHB s obzirom na to da već treći put objavljuju, slobodno možemo reći, sramotan natječaj.

Dok su predizborne kampanje u tijeku, svima puna usta Hrvata središnje Bosne, našeg stradanja, rada, zalaganja, važnosti. Kada dođe vrijeme za djela, postupa se ovako kako se postupa.

Opet pitamo, gdje je BOSNA u HERCEG-BOSNI?", stoji na kraju priopćenja OO HDZ 1990 Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close