''Nije nitko naredio''

Hadžifejzović pitao Arnautovića je li mu Izetbegović izdiktirao rezultate: ‘Nije, Allaha mi‘

''Nije, Allaha mi, nije, djece mi! Nije nam nitko naredio! I sad mogu reći da će se poništiti izbori ako to Sud utvrdi.''
Vijesti / Politika | 29. 10. 2022. u 13:51 Bljesak.info
Hadžifejzović pitao Suada Arnautovića je li mu Izetbegović izdiktirao rezultate: ‘Nije, Allaha mi‘

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Suad Arnautović gostovao je na Face televiziji kod Senada Hadžifejzovića.

Hadžifejzović ga je pitao je li mu Bakir izdiktirao rezultate izbora, na što je Arnautović odgovorio:

''Nije, Allaha mi, nije, djece mi! Nije nam nitko naredio! I sad mogu reći da će se poništiti izbori ako to Sud utvrdi. Onaj tko je meni mogao narediti je autoritet, jedan je babo i drugi je majka. Možda Sud poništi našu odluku. Netko podnese žalbu, da argumente i Sud odluči. Sud BiH je odbio žalbu SNSD-a na našu odluku o ponovnom brojanju. Na svaku našu odluku može se uložiti žalba. Nije me prepao miting u Banjoj Luci, bio sam četiri godine u opkoljenom Sarajevu. Ne borim se za fotelju u SIP-u. Zakon nije predvidio da se zbog nevažećih listića ponište izbori'', kazao je Arnautović.

Između ostalog rekao je i da su poništili izbore u Stocu, u Doboju, u Srebrenici prije.

''Nisam ja na Sudu pa da vam pokazujem dokumentaciju. Ne mogu nikoga, tko ima 60 godina, odgajati i učiti da ne upada u riječ. Šantić neće da me pusti da završim rečenicu, Željko Bakalar upada u rečenicu'', kazao je Arnautović.

Kopirati
Drag cursor here to close