Zastupnici u EU parlamentu

Gradonačelnik Kordić primio zastupnike HDZ-a

Kordić se ovom prilikom zahvalio euro zastupnicima za posjet Gradskoj upravi i Gradu Mostaru.
Vijesti / Politika | 07. 01. 2022. u 17:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sa suradnicima primio je petak u Gradskoj vijećnici zastupnike HDZ-a u Europskom parlamentu Željanu Zovko, Sunčanu Glavak, Tomislava Sokola i Karla Resslera.

Kordić se ovom prilikom zahvalio euro zastupnicima za posjet Gradskoj upravi i Gradu Mostaru te za iskazani interes za situaciju u gradu, a nakon što su po potpisivanju mostarskog sporazuma provedeni lokalni izbori i konstituirano Gradsko vijeće i izabran gradonačelnik.

  / Sastanak gradonačelnika Kordića i zastupnika HDZ-a

Mostarski gradonačelnik ih je upoznao s aktivnostima koje se provode u cilju rješavanju nagomilanih problema koji su nastali uslijed neprovođenja izbora, odnosno nepostojanja Gradskog vijeća u proteklom razdoblju, a za što će, kako je kazao, trebati jako puno truda.

Euro zastupnici su naglasili kako je evidentno da je u Mostaru već vidljiv napredak i da je činjenica kako je grad danas percipiran kao pozitivan primjer u BiH.

Pored toga, istaknuli su kako razumiju činjenicu da je nepostojanje zakonodavnog tijela izazvalo zastoj u razvoju Mostara i da će trebati dosta vremena da se sve stvari u gradu bitne za njegovo funkcioniranje i kvalitetu života građana dovedu na određenu razinu, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close