Veseli skup

Grabar-Kitarović zapjevala i zaplesala s Matom Bulićem

Uz predsjednicu su pjevali i njen suprug Jakov, Gordan Jandroković, ali i premijer Andrej Plenković. A baš je s Plenkovićem u jednom trenutku predsjednica i zaplesala.
Vijesti / Politika | 02. 01. 2020. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr / Grabar Kitarović i Bulić

Predsjednička kampanja koja, što službeno što neslužbeno, traje već mjesecima sutra konačno završava. Upravo su zato najzanimljiviji, ali i najvažniji ovi posljednji sati za koje se čuvaju najjače karte i oružje i cilja na birače koji ne pripadaju nikome ili se još nisu odlučili, javlja RTL.

HDZ je ovaj put odlično mobilizirao Novi Jelkovec u Sesvetama. Na skup su stigli premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora, Gordan Jandroković i brojni ministri. Milijan Brkić dočekan je ovacijama, a na predsjedničin skup došao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te bivša europarlamentarka Marijana Petir.

Veseli skup: Predsjednica ponovno pustila glas pa s Plenkovićem zaplesala na Matu Bulića

Aktualna predsjednica i kandidatkinja za još jedan mandat u drugom krugu Kolinda Grabar Kitarović održala je u četvrtak izborni skup u Novom Jelkovcu. A upravo je tamo i ponovno zapjevala veliki hit Mate Bulića. Uz predsjednicu su pjevali i njen suprug Jakov, Gordan Jandroković, ali i premijer Andrej Plenković.

Dvorana u školi u kojoj će se u nedjelju održati i glasovanje bila je puna, a predsjedničini birači, iako očito ondje u manjini - nisu dozvoli da se to vidi. Upravo je ovo mjesto koje 'drži' zagrebački gradonačelnik koji je došao podržati Grabar - Kitarović.

Stručnjak za sesvetske birače vješto je analizirao tamošnji rezultat prvog kruga.

"Ja sam dobio 74 posto, kad spojite Kolindine i Škorine glasove oni su zajedno dobili 56 posto. Znači nije ona izgubila birače, nego joj je Škoro uzeo pola glasova. Koliko ja znam malo politički mislit", poručio je Bandić.

Upravo je tamo aktualna predsjednica i kandidatkinja za još jedan mandat u drugom krugu, Kolinda Grabar-Kitarović, ponovno zapjevala veliki hit Mate Bulića, piše RTL.

 

Uz predsjednicu su pjevali i njen suprug Jakov, Gordan Jandroković, ali i premijer Andrej Plenković. A baš je s Plenkovićem u jednom trenutku predsjednica i zaplesala.

Nakon što je zapjevala s Matom Bulićem, u svojem se govoru zahvalila obitelji, spomenuvši svoje roditelje, za koje je rekla da nisu buržoazija, nego su ustajali u tri sata ujutro kako bi išli raditi.

Grabar Kitarović jutros je najprije najavila, a onda u zadnji čas i otkazala dolazak u Udrugu invalida koja je dobila nove prilagođene prostorije. Bandiću, kaže kako se nije javila razlog izostanka, no pretpostavljao je da se priprema, jer ondje treba zasući rukave.

Na kraju skupa, Bulić je zapjevao Thompsona.

Kopirati
Drag cursor here to close