Širio dezinformacije

Govedarica isključio Vasića iz SDS-a

U izjavi od 26. listopada, koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali, Kostadin Vasić je iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa SDS-a
Vijesti / Politika | 27. 10. 2018. u 14:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / 

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica isključio je iz članstva Kostadina Vasića zbog, kako je priopćeno, teže ozljede Statuta te stranke, iznošenja u javnost neistina i dezinformacija i nanošenja ozbiljne štete interesima SDS-a.

''U izjavi od 26. listopada, koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali, Kostadin Vasić je iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa SDS-a i njenih visokih funkcionera Dragana Mektića, Mladena Bosića i Aleksandre Pandurević'', navodi se u priopćenju te stranke.

Nedopustivi su, dodaju, istupi u javnosti koje je Vasić napravio, "identični onima koje režim godinama koristi kada spinuje i lažno otpužuje SDS".

''Takvi istupi predstavljaju grubo kršenje Statuta i Disciplinskog pravilnika SDS-a i neće biti tolerirani, i kao takvi predstavljaju podršku režimu koji nastoji da u Republici Srpskoj uspostavi diktaturu i strahovlad'', tvrdi se u saopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close