Poželio sreću

Falatar: Žao mi je

''Želio bih čestitati pobjednicama. Iskreno se nadam da će biti uspješni članovi Predsjedništva koji će svakodnevno raditi zajedno i da će uspjeti očuvati BiH kao multietničku zemlju…''
Vijesti / Politika | 08. 10. 2018. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo ostvarili rezultat koji samo mislili. Prihvaćam odgovornost i žao mi je jer vrijednosti koje zastupam zaslužuju bolje'', rekao je kandidat Naše stranke za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Boriša Falatar.

On je, naime, osvojio 3,23 posto glasova.

''Želio bih čestitati pobjednicama. Iskreno se nadam da će biti uspješni članovi Predsjedništva koji će svakodnevno raditi zajedno i da će uspjeti očuvati BiH kao multietničku zemlju, da će ojačati ekonomiju i približiti zemlju Europskoj uniji'', rekao je Falatar.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović rekao je kako je Naša stranka najbrže je rastuća stranka u Bosni i Hercegovini i prešla je izborni cenzus za državni i federalni parlament prema informacija kojima raspolažemo.

''Izvještaji koje dobivamo od promatrača s biračkih mjesta govore o tome i trend rasta se nastavlja i na ovim izborima. Rezultati su u odnosu na prošle parlamentarne izbore mnogo bolji i dobivamo dvostruko i trostruko veći broj glasova nego prije četiri godine'', dodao je.

Ponosan je, kaže, na vrstu kampanje koju su vodili, poruke koje su slali i način na koji su se ponašali te je najavio je da će svi predstavnici Naše stranke u zakonodavnoj vlasti biti najaktivniji te da neće izdati povjerenje koje su im građani dali.

Smatra da je Naša stranka imala najboljeg kandidata za člana Predsjedništva BiH Borišu Falatara, naglašavajući da njegovo vrijeme tek dolazi te da će u narednom periodu ostvariti ciljeve koje sada nisu uspjeli.

Kopirati
Drag cursor here to close