Jer Bakira nije zvao u emisiju

Face TV objavio prijetnje koje je dobio Hadžifejzović, a prijete mu silovanjem djeteta

Senad Hadžifejzović je u programu direktno odgovorio osobi koja mu je prijetila i drugima.
Vijesti / Politika | 12. 11. 2023. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novinar Senad Hadžifejzović  u subotnjem izdanju emisije "Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem" objavio je kako je dobio prijetnje, a među njima se spominjalo i silovanje njegove djece.

Face TV je objavio snimku razgovora njihovih novinara s osobom koja je javno pozivila na na silovanje Senadovog "sinčića redaljkom na Darivi".

Avaz piše kako je riječ o SDA botu koji je svoje postupke objasnio mržnjom prema Hadžifejzoviću i jer u svoju emisiju nije zvao Bakira Izetbegovića.

 Senad Hadžifejzović je u programu direktno odgovorio osobi koja mu je prijetila i drugima.

''Poslušnici stranaka, lidera i vladajućih parova i porodica. Tužilaštvo i Sud neka dokazuju da li su i koliko plaćeni i čime. Nisu te osobe samo botovi pod šifrom, to su osobe koje javno nastupaju sa svojim imenom…Većinom su to obične gnjide, kukavice, bijednici, ali, zapamtite i takvi su vrlo opasni… Jedan od njih, koji je bio pod šifrom-otkrila ga je obavještajna agencija a i mi odmah-prijetio je smrću, a onda smo otkrili da je pod šifrom “go user, pa broj” prijetio preko kompjutera svoje žene, supruge…

Ime ćemo mu objaviti kada nam bude ćeif… No, prijetnje obteljii…Djeci…Neoprostivo. Treba silovati dijete novinaru. Da li ste čuli ogavniju prijetnju?

Da li shvaćate kakva je to kukavica koja ne smije na oca pa ide na dijete? Kažem vam, neoprostivo. I ovo je samo prvi prilog iz drugog serijala odgovora…Ovaj serijal se zove – prijetnje smrću'', kazao je Senad Hadžifejzović u "Centralnom dnevniku".

Video: Hadžifejzoviću prijete silovanjem djece, sbe objavio u dnevniku

 

Kopirati
Drag cursor here to close