Ravnopravnost svih

Džaferović: Mostar mora i treba ostati jedinstven grad

Mostar mora i treba ostati jedinstven grad za koji se mora pronaći rješenje koje podrazumijeva potpunu ravnopravnost svih naroda i građana i isključuje dominacija bilo koga nad bilo kime", kazao je Džaferović.
Vijesti / Politika | 08. 08. 2018. u 19:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Danas obilježavamo 93. godišnjicu rođenja osnivača stranke i prvog predsjednika Predsjedništva BiH rahmetli Alije Izetbegovića. Njegova ideja je cjelovita i demokratska Bosna i Hercegovina, država ravnopravnih naroda. To je amanet koji nam je ostavio i mi ćemo ustrajati u toj ideji. Nikada se nećemo umoriti u realizaciji te ideje", izjavio je  u Mostaru potpredsjednik Stranke demokratske akcije, zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Šefik Džaferović i kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH na općim izborima u listopadu.

Osvrnuo se i na problem grada na Neretvi.

"Mostar je grad u kojem postoji važno pitanje – pitanje lokalnih izbora koje još nije riješeno. Mostar mora i treba ostati jedinstven grad za koji se mora pronaći rješenje koje podrazumijeva potpunu ravnopravnost svih naroda i građana i isključuje dominacija bilo koga nad bilo kime", kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close