Tko upravlja svijetom

Dvoboj u Americi: Tko je pametniji - Trump ili Tillerson?

Trumpa iritira Tillersonov govor tijela tijekom sastanaka. Tillerson navodno koluta očima ili se pogrbi kada se ne slaže s odlukama svog šefa
Vijesti / Politika | 11. 10. 2017. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacija najpametnijih ljudi na svijetu ponudila se da će organizirati dvoboj američkog predsjednika Donalda Trumpa i državnog tajnika Rexa Tillersona kako bi se utvrdilo tko je od njih dvojice inteligentniji, objavio je Washington Post.

Od svih gorućih pitanja Amerikanaca aktualnoj administraciji, dvojba o tome tko je pametniji, predsjednik ili državni tajnik, zasigurno nije na vrhu prioriteta, no međunarodno udruženje koje okuplja najinteligentnije ljude svijeta, Mensa, bez obzira na to ponudila se da riješi pitanje.

Bizarna priča o umnim sposobnostima Trumpa i Tillersona krenula je prošli tjedan kada je nekoliko američkih medija objavilo da je državni tajnik svog predsjednika nazvao "kretenom". Trump je odgovorio pozivom na mentalni dvoboj, prenosi Hina. 

"Mislim da je to lažna vijest, ali ako je to rekao, onda ćemo morati usporediti testove inteligencije. I mogu vam odmah reći tko će pobijediti", kazao je Trump u razgovoru za Forbes.

Glasnogovornica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders kasnije je taj komentar nazvala "šalom".

Kopirati
Drag cursor here to close