SDP BiH

''Država BiH amanet je svih građana''

SDA ima jednu točku programa, a to je ostavljanje Bosne i Hercegovine u amanet Recepu Tayyipu Erdoganu, navodi SDP BiH
Vijesti / Politika | 22. 10. 2017. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Socijaldemokratska partija BiH priopćila je u nedjelju da je u subotu imala zadovoljstvo raditi na kreiranju nacrta Izbornog programa SDP BiH "Plan 10", koji u deset ključnih oblasti nudi niz konretnih reformskih rješenja za izlazak države iz krize i uspostave pravednog društva, te da ovaj čin najjasnije pokazuje razliku u političkoj viziji države između SDP i SDA.

''Naime, dok se SDP bavi programom, u čijoj izradi i prezentaciji sudjeluju desetine stručnjaka, sindikata, poduzetnika i sveučilišnih profesora, Bakir Izetbegović je javnosti izložio program SDA, koji se sastoji od jedne točke, jedne vizije i jedne mjere: ostavljanje Bosne i Hercegovine u amanet Recepu Tayyipu Erdoganu. Ovakvim izjavama Izetbegović daje snažan argument svima koji žele podijeliti i razvaliti BiH kao jedinstvenu državu i društvo'', tvrdi SDP u priopćenju za javnost.

''Razlika između nas i njih je jasna'', navodi se u priopćenju i dodaje da SDP BiH ima namjeru poluge sustava nakon izborne pobjede koristiti kako bi služili građanima i provodili svoj, bosanskohercegovački program izgradnje stabilne, suverene, samostalne i razvijene BiH.

''Takvoj državi Turska kao partner, a ne patron, svakako je dobrodošla, jednako kao i svi drugi međunarodni prijatelji Bosne i Hercegovine'', poručuje SDP u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close