Otvaranje vrata

Dogovoren blok SDP-a i DF-a

Vijesti / Politika | 30. 08. 2017. u 09:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Svečana sjednica glavnih odbora Socijaldemokratske partije i Demokratske fronte održat će se 9. rujna, gdje će se potpisati sporazum o suradnji i samim time će se otvoriti vrata, napokon početi praviti taj građanski blok koji su tražili naši glasači 2014. godine'', izjavila je Lana Prlić potpredsjednica SDP-a BiH.

Naime, jedna od točaka dnevnog reda jučerašnje sjednice Predsjedništva SDP-a BiH, bilo je potpisivanje memoranduma o suradnji sa strankom Demokratska fronta.

Prlić je pojasnila kako su iz anketa i u razgovorima s građanima shvatili da ''oni upravo to žele" te dodala da su ''otvoreni za druge građanske opcije, da napokon 2018. godine imamo građanski blok koji ćemo ponuditi našem narodu, odnosno pravu alternativu ovoj vlasti".

Također, na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH razmatrana je aktualna politička situacija, a potpredsjednica SDP-a BiH posebno je istaknula da još nije zakazana sjednica Parlamenta Federacije i da ''zakoni još čekaju'', te da se najavljuje smanjenje mirovina.

''Samo bih da podsjetim da je Vlada FBiH, sa SDP-om na čelu, dva puta povećavala mirovine'', rekla je Prlić za Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close