Glasovao u Laktašima

Dodik: Sretan je narod koji ima priliku na demokratskim izborima birati vlast

Dodik je sa suprugom glasovao u Domu kulture u Laktašima, a u obraćanju novinarima nakon glasovanja izrazio je zadovoljstvo što izbori protječu u najboljem mogućem redu.
Vijesti / Politika | 07. 10. 2018. u 13:13 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sretan je onaj narod koji ima priliku na demokratskim izborima birati svoju vlast i mislim da je to velika privilegija srpskog naroda u Republici Srpskoj, izjavio je u nedjelju Milorad Dodik, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz entiteta Republika Srpska (RS), javlja agencija Anadolija.

''Mislim da danas svakome treba biti obaveza opredijeliti se za one za koje misli da su najbolji i da očuvaju jedinstvo RS-a, da izaberu kompaktnu, jedinstvenu vlast, vlast koja će funkcionirati zajedno s institucijama BiH na najbolji mogući način u interesu i za korist RS-a, isključivo'', rekao je Dodik.

On je sa suprugom glasovao u Domu kulture u Laktašima, a u obraćanju novinarima nakon glasovanja izrazio je zadovoljstvo što izbori protječu u najboljem mogućem redu.

''Želim svim ljudima u RS-u sve dobro, želim svima bez obzira za koga glasuju da ih prati zdravlje i sreća i da njihove obitelji dobro žive'', rekao je Dodik i dodao da očekuje da će izborni dan proći najbolje moguće, na ponos svih građana.

Kopirati
Drag cursor here to close