Parlamentarni izbori

Dodik: SNSD će imati kandidata za predsjednika RS

Istaknuo je da je njegova kandidatura definitivna, najavivši da će okupiti široku podršku.
Vijesti / Politika | 16. 02. 2018. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je ranije potvrdio svoju kandidaturu za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, rekao je danas da će i kandidat za predsjednika Srpske na predstojećim izborima biti iz ove stranke.

"O tome tko će biti kandidat za predsjednika Srpske vodimo rasprave. Ovo je neupitno, dogovorit ćemo se o tome. Prerano smo u sve to krenuli. Već mi je bilo dovoljno spekulativno da svaki dan odgovaram na pitanja o tome", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. 

Istaknuo je da je njegova kandidatura definitivna, najavivši da će okupiti široku podršku. 

"Ova pobjeda je neupitna i tu neće pomoći ni Savez za promjene niti bošnjački glasovi. Sve ankete i naša namjera da okupimo desetak političkih partija u okviru ove kandidature i našeg patriotskog bloka za Republiku Srpsku apsolutno su jasni i drugi nemaju što tražiti u tom pogledu", ocijenio je Dodik za Srnu.

Kaže da ga ne zanima protukandidat, dodajući da svi drugi imaju svoje spekulacije, dok SNSD igra otvorenu igru. 

"Idem na pobjedu. Ona je definitivno dio mog plana i sve će to potvrditi organi ne samo SNSD-a, nego i koalicijski partneri i drugi sa kojima razgovaramo, a to nisu samo političke stranke, već i nevladine organizacije", istaknuo je Dodik. 

Očekuje da razlika između njega i bilo kog kandidata u Srpskoj koji dođe iz drugog bloka ili političkih stranaka neće biti ispod 120.000 glasova. 

Kopirati
Drag cursor here to close