Nakon uklanjanja

Dodik ponovno izvjesio zastavu RS u Predsjedništvu

Zastava Republike Srpske prvi put je postavljena ispred ureda u petak, ali je u večernjim časovima uklonjena na zahtjev ureda bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika DŽaferovića.
Vijesti / Politika | 26. 11. 2018. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Srna / Milorad Dodik ljubi zastavu RS

Zastava Republike Srpske ponovno je postavljena ispred Ureda predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u zgradi Predsjedništva u Sarajevu, potvrdio je Srni savjetnik za ustavno-pravna pitanja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragoljub Reljić.

Zastava Republike Srpske prvi put je postavljena ispred ureda u petak, ali je u večernjim časovima uklonjena na zahtjev ureda bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika DŽaferovića. 

Zastava Srpske bila je istaknuta, pored zastave BiH, u svečanom salonu i kada je Dodik primao akreditivna pisma veleposlanika Srbije Aleksandra Đorđevića. 

Dodik je nakon toga izjavio Srni da je noćno uklanjanje zastave Republike Srpske ispred njegovog ureda u zgradi Predsjedništva nedopustivo i skanadalozno. 

On je poručio da ga noćni atak na zastavu Republike Srpske neće spriječiti da ona uvijek bude istaknuta ispred njegovog ureda i tamo gdje se on nalazi kad god je i dokle god je u zgradi Predsjedništva BiH, svidjelo se to kome ili ne.

Kopirati
Drag cursor here to close