Dugih 19 godina

Emotivni Dodik: "Ponosan sam na svoje vođenje RS"

"I danas su moja volja i energija koje ulažem maksimalne", navodi Dodik.
Vijesti / Politika | 14. 05. 2023. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik oglasio se u nedjelju ujutru na Instagramu gdje je govorio o stanju RS, navodeći da je RS financijski stabilna, najmanje zadužena i redovno izmiruje sve obveze.

"Ovdje se otvaraju mnoge perspektive i šanse da ljudi rade i da onaj tko hoće može dobro da zaradi. U intervjuu RTRS naglasio sam da to mnogima smeta i plasiraju lažne tvrdnje o RS. Ponosan sam na svoje vođenje RS, koje traje 19 godina. I danas su moja volja i energija koje ulažem maksimalne", navodi Dodik.

Ističe kako je tijekom tjedna prisustvovao obilježavanju Dana Vojske RS, čije je formiranje bio način da se obrani sloboda srpskog naroda koji je u prošlosti doživio veliko stradanje, prenosi "Avaz". 

"Vojska RS je formirana kao narodna, patriotska, obrambena i antifašistička i taj datum je važan za srpski narod. Također, u Banja Luci sam prisustvovao obilježavanju Dana pobjede nad fašizmom, a u Podgorici sam bio gost na krsnoj slavi Sveti Vasilije Ostroški Nove srpske demokracije", navodi Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close